Eşti aici

Liga Femeilor Creștin-Ordodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a împărțit daruri în perioada premergătoare Nașterii Domnului

21 Decembrie 2022 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele asociaţiei, Liga Femeilor Creștin-Ordodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, au desfăşurat activităţi de caritate pe toată perioada lunii decembrie, oferind sprijin, daruri și un gând bun, persoanelor vulnerabile aflate sub supraveghere în cadrul asociației.

Liga Femeilor Creștin-Ordodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a desfăşurat și în acest an  proiectul „De sărbători nu sunteţi singuri”, prin care și-au propus să dăruiască aproximativ 400 pachete cu alimente şi dulciuri pentru familiile din evidenţa asociaţiei, centrele DGASPC, precum și centrele de bătrâni aflate pe raza județului Vâlcea.

Ca o încununare a tuturor activitățiilor desfășurate de Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe, din Arhiepiscopia Râmnicului, în data de, 19 decembrie,  a avut loc serbarea de Crăciun oferită de asociaţie în colaborare cu Arhiepiscopia Râmnicului copiilor aflaţi în evidenţă.

Într-o atmosferă de sărbătoare, corul  Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea, condus de Pr. prof. Siluan Dumitru Scurtu, a adus bucuria Naşterii Mântuitorului și în sufletele celor mari şi celor mici prin colind.

Alte articole despre: