lansare de carte

 • Aniversarea Părintelui Arhim. Veniamin Micle și dublă lansare de carte dedicată Anului omagial al rugăciunii și al sfinților isihaști

  La Mănăstirea Bistrița au avut loc joi, 7 iulie, o serie de manifestări duhovnicești-culturale prilejuite de aniversarea Părintelui Arhimandrit Veniamin Micle, în cadrul cărora a vut loc lansarea volumelor Bolnița de la Bistrița. Mănăstire isihastă și Rugăciunea, cale spre mântuire.

   

  7 Iulie 2022
 • Lansarea volumului „Maria, doamna voievodului sfânt Constantin Brâncoveanu”

  La Sala „Iosif Episcopul” din cadrul Așezământului „Sfântul Calinic de la Cernica, Episcopul Râmnicului” a avut loc sâmbătă, 7 mai, lansarea volumului „Maria, doamna voievodului sfânt Constantin Brâncoveanu”. Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Râmnicului în parteneriat cu Centrul Cultural al Municipiului București ARCUB și Asociația „Renașterea Obiceiurilor și Tradițiilor Românești”.

  7 Mai 2022
 • O nouă carte lansată de arhim. Veniamin Micle: Adevărata Posadă – defileul Bistriței

  Adevărata Posadă – defileul Bistriței este o nouă carte pe care cărturarul arhim. Veniamin Micle a lansat-o marți, 17 septembrie, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene Antim Ivireanul din municipiul Râmnicu-Vâlcea. Au participat reprezentați ai instituțiilor de cultură județene și locale, precum și pasionați de istoria și cultura românească.

  18 Septembrie 2019