Eşti aici

Activități catehetice și misionare în Parohia Rusănești

22 Decembrie 2019 / Învățământ

Parohia Rusănești, sub coordonarea Biroului de cateheze și activități cu tinerii din cadrul Protoieriei Drăgășani, desfășoară în aceste zile dinaintea prăznuirii Nașterii Domnului, activități catehetice și concerte de colinde împreună cu beneficiari ai serviciilor sociale oferite în cadrul Centrului Multifuncțional al comunei Fârtățești.

Activitățile sunt derulate cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul parteneriatului de colaborare încheiat cu instituția social-comunitară din localitatea Fârtățești.

„În cadrul activităților, copiii învață despre post, rugăciune, bunătate și despre bucuria de a fi în permanentă comuniune cu Pruncul Iisus Hristos, prin Sfânta Euharistie primită la Sfânta Liturghie, cât și prin vestea Nașterii Sale în inimile oamenilor adusă de sunetul și versul colindelor interpretate în biserică, în școală sau la casele de creștini, împodobite cu lumină și fapte de milostenie. Bucuria noastră este deplină, avându-i alături de noi și pe micuții noștri prieteni de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Băbeni”, a spus părintele Mihai-Gabriel Făurar, îndrumător al grupului catehetic parohial.

Alte articole despre: