Cateheze

 • Noi proiecte catehetice în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Biroul de Cateheze și Activități cu tinerii din cadrul Protoieriei Drăgășani a propus preoților din parohii un program săptămânal de întâlniri catehetice adresat credincioșilor.

  8 Decembrie 2019
 • Noi cateheze la Paraclisul Arhiepiscopal „Buna Vestire”

   Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin coordonarea Biroului de Învățământ și Activități cu tineretul, la Paraclisul Arhiepiscopal Buna Vestire din Râmnicu Vâlcea a avut loc în seara zilei de 27 iunie cateheza ,,Despre slujba utreniei".

  28 Iunie 2019
 • Școala catehetică pentru adulți încheie un nou an de studiu biblic

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea se desfășoară săptămânal cursuri catehetice pentru adulți.

  11 Iunie 2019
 • Activități catehetice la Parohia Bumbuieşti din Protopopiatul Călimănești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, sâmbătă 25 martie 2017, la Parohia Bumbuieşti, părintele Mureşan Rodinel a desfășurat, cu prilejul hramului, o serie de activități catehetice. În cuvântul adresat celor prezenți, părintele a arătat că  „Buna Vestire constituie sfârşitul făgăduinţelor pentru venirea lui Mesia şi începutul mântuirii pentru om.

  28 Martie 2017
 • Cateheze pentru adulți la Seminarul Teologic

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea continuă cursurile catehetice pentru adulți.

  29 Noiembrie 2016
 • Activități catehetice și sociale la Parohia Bercioiu

  Duminică, 13 noiembrie, la Parohia Bercioiu din Protoieria Călimănești a avut loc întâlnirea lunară a credincioșilor din parohie.

  15 Noiembrie 2016
 • Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil - apărători ai dreptății și vestitori ai milei dumnezeiești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, preoții Protopopiatului Horezu au desfășurat o serie de activități catehetice la sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil.

  9 Noiembrie 2016
 • Activități catehetice și sociale la Parohia Golești II

  La Parohia Golești II, în Duminca după Înălțarea Sfintei Cruci, Părintele Cristian Bănuță, Consilier învățământ în Arhiepiscopia Râmnicului, a desfășurat o serie de activități catehetice și sociale la Parohia Golești II.

  20 Septembrie 2016
 • Parohia Muereasca de Sus

  Cateheze în Eparhia Râmnicului în prima săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului în prima Săptămână a Postului Mare.

  23 Martie 2016