Eşti aici

Atelier de țesut organizat de către Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu”

2 Iunie 2023 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Centrul de Consiliere și Informare „Doamna Maria Brâncoveanu” a organizat un Atelier de inițiere în arta țesutului, care a avut loc în Sala Iosif Episcopul a Așezământului Sfântul Ierarh Calinic

Ziua a continuat cu entuziasm și voie bună pentru cei prezenți, prin diverse activități menite să promoveze bunăstarea copiilor. Aceștia au primit daruri de cărți cu tematică religioasă, fructe, pizza și suc, prin implicarea parohiilor „Sfântul Gheorghe și Binecredinciosul Împărat Justinian” și Goranu din municipiul Râmnicu-Vâlcea. De asemenea, prin bunăvoința doamnei psihoterapeut Elena Nora Rotomeza, cei prezenți au fost implicați în diferite activități interactive: jocuri și activități terapeutice.

Am participat cu entuziasm la un Atelier de inițiere în arta țesutului la mini-războiul de țesut orizontal, activitate organizată prin părinteasca grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie. Am avut 20 războaie de țesut la care participanții au realizat un mini-preș țărănesc din materiale reciclate (banda de bumbac). Copiii au fost interesați și răbdători în a-și țese fiecare covorașul său, dând dovadă de creativitate şi simţ estetic în executarea lucrării. La finalul atelierului, fiecare participant a primit produsul lucrat”, a precizat doamna Viorica Adriana Iancu, Consilier Social al Eparhiei Râmnicului.

Alte articole despre: