Activități cu tinerii

 • Activități catehetice și culturale în Protoieria Drăgășani

  Parohii din cuprinsul Protoieriei Drăgășani au organizat cu prilejul serbării Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 proiecte catehetice și culturale adresate tinerilor și adulților.

  3 Decembrie 2019
 • Activități cu tinerii la Parohia Mihăești I

  În Săptămâna Luminată, părintele Constantin Ababe de la Parohia Mihăești I din Protoieria Râmnicu Vâlcea, organizează întâlniri cu tinerii.

  2 Mai 2019
 • Simpozionul național cu participare internațională „Sănătatea mediului – sănătatea noastră”

  Sala de festivități a Grădiniței „Toți Sfinții”, structură a Seminarului Teologic Sfântul Nicolae din municipiul Râmnicu-Vâlcea, a găzduit vineri, 22 februarie, cea de-a șasea ediție a Simpozionului Concurs Național cu participare internațională „Sănătatea mediului – sănătatea noastră”.

  22 Februarie 2019
 • Activități catehetice la Parohia Fedeleșoiu

  La Centrul Catehetic pentru copii și tineri al Parohiei Fedeleșoiu din Protopopiatul Călimănești, în săptămâna în care Biserica i-a prăznuit pe Sfinții Trei Ierarhi, în parteneriat cu Școala Fedeleșoiu au fost desfășurate mai multe activități cu caracter educativ.

  30 Ianuarie 2019
 • Rechizite dăruite de către Arhiepiscopia Râmnicului la început de an școlar pentru mai mult de 2500 de elevi

   Din dorința de a preîntâmpina abandonul școlar, determinat în multe cazuri de situația materială precară cu care se confruntă familiile, Arhiepiscopia Râmnicului a oferit rechizite școlare pentru 2564 elevi de elevi, a căror valoare este de 87367 lei.

  16 Octombrie 2018
 • Activități culturale la Parohia Călimănești II

  Urmare a parteneriatului cultural încheiat între Parohia Călimănești II și Primăria Orașului Călimănești, duminică, 19 august, enoriașii prezenți la Sfânta Liturghie au avut bucuria ca, la finalul acesteia, să urmărească spectacolul Ansamblului Folcloric Plaiurile Oltețului.

  24 August 2018
 • Activități duhovnicești cu tinerii la Parohia Dozești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub coordonarea Sectorului de Învățământ și activități cu tinerii, părintele Nicolae Diaconu din Parohia Dozești, Protoieria Drăgășani, desfășoară cu copiii din parohie o serie de activități duhovnicești, catehetice, dar și recreative, pe parcursul vacanței de vară.

  26 Iunie 2018
 • Activități cu tinerii la Biserica Sfinții Voievozi din Călimănești

  În duminica a doua după Rusalii, a Sfinților Români, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Biserica Sfinții Voievozi din orașul Călimănești, a avut loc expoziția de icoane pictate pe sticlă, lemn și pânză,  a copiilor din cadrul Cercului de creație.

  11 Iunie 2018
 • Activități catehetice la Parohia Sfântul Apostol Andrei

  Sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, cel de-al doilea hram la Parohiei Sfântul Apostol Andrei, a constituit un bun prilej pentru  participanții la cursurile catehetice organizate la Parohia Sfântul Apostol Andrei din Râmnicu-Vâlcea.

  16 Aprilie 2018
 • Școala din pridvorul Bisericii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, activitățile catehetice se desfășoară în mod diversificat în Protopopiatul Horezu. 

  6 Mai 2017
 • Activităţi catehetice în protoieria Drăgăşani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Sectorului de Învățământ și Activități cu tinerii, Părintele Sichigea Daniel Ionuț de la Parohia Mădulari, a desfășurat o activitate cu elevii claselor V-VIII ai Școlii Gimnaziale Mădulari, în cadrul căreia s-au purtat discuții interactive referitoare la post și Sfintele Taine. Copiii s-au arătat foarte deschiși la discuții și au apreciat inițiativa, fiind dispuși să participe la astfel de activități și pe viitor. 

  23 Martie 2017
 • Activități catehetice în Parohia Gorunești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul de Învățământ și Activități cu Tineretul, Părintele Marian Bădulescu a organizat la Centrul Cultural Social Pastoral „Sf. Nectarie” și „Sf. Mc. Claudiu” al Parohia Gorunesti din orasul Bălcești mai multe activități cu tinerii. 

  8 Martie 2017

Pagini