Eşti aici

Tabăra „Licăr de lumină în suflet de copil”

1 Septembrie 2018 / Social

Cu binecuvantarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada 26-29 august s-a desfășurat la Mănăstirea Turnu tabăra „Licăr de lumină în suflet de copil”.

Beneficiarii taberei au fost copii din centrele de plasament aparținând DGASPC Vâlcea, aceștia fiind însoțiți de membrele voluntare din Liga Femeilor Crestin Ortodoxe care le-au propus un program de activități ludice, educative și duhovnicești.

Cu sprijinul mănăstirilor Turnu, Cozia și Ostrov au fost organizate pelerinaje și activități culturale, ce au continuat în plimbarea cu bicicletele de agrement pe malul Oltului și croaziera cu vaporașul pe lac, experiență inedite pentru participanți și realizată prin bunăvoința domnilor Adrian Toader și Ilie Constantinescu și a părintelui Constantin Negrea.

„Focul de tabăra din ultima seară, îmbrățișările, cântecele și jocul au fost o manifestare firească a bucuriei care i-a cuprins deopotrivă pe cei mici, dar și pe cei mari”, a precizat doamna Delia Zamfirescu, președinta Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului.

Alte articole despre: