Eşti aici

Rugăciune, jocuri și culoare în pridvorul Bisericii

17 Martie 2023 / Social

În cadrul Parohiei Valea Cheii, se desfășoară în mod regulat activități educaționale, ce au ca scop stimularea creativității copiilor din comunitate.

Centrul educațional „Sfinții Ierarhi Luca și Nectarie" în colaborare cu profesori din cadrul Școlii Gimnaziale din comuna Păușești-Măglași, au întreprins în cadrul Parohiei Valea Cheii, ateliere de pictură, cântec și dans, precum și diferite jocuri de memorie, toate încununate de un moment de rugăciune, cum era și firesc.

 „Primul pas spre descoperirea creativităţii este curiozitatea. Dintr-o curiozitate fără margini şi o imaginaţie dusă dincolo de limitele realului au fost create lucrurile pe care le ştim noi astăzi. Copiii parohiei noastre au ocazia de a participa la activităţi care le dezvoltă creativitatea şi îi ajută să descopere diverse domenii artistice. Dezvoltând aceste elemente importante care pot să încurajeze creativitatea copilului și asimilând informaţii noi despre lucrurile care le plac, cei mici vor avea mai multe şanse de a reuşi în plan profesional şi social, dar şi personal”, a subliniat părintele paroh, Bogdan Scheanu.

Alte articole despre: