Parohia Valea Cheii

 • Activități recreative la Parohia Valea Cheii

  La Parohia Valea Cheii, din protoieria Râmnicu-Vâlcea, membrii Centrului catehetic „Sfinții Luca și Nectarie” s-au reunit pentru a se ruga, a discuta şi a se juca.

  16 Aprilie 2024
 • Membrii Centrului catehetic „Sfinții Luca și Nectarie” al Parohiei Valea Cheii, au fost răsplătiți pentru întreaga activitate desfășurată anul trecut

  Membrii Centrului catehetic „Sfinții Luca și Nectarie” al Parohiei Valea Cheii au fost răsplătiți pentru întraga activitate culturală și social-filantropică pe care au desfășurat-o în cursul anului 2023.

  21 Decembrie 2023
 • Activități duhovnicești și de creație la Parohia Valea Cheii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Centrul educațional „Sfinții Ierarhi Luca și Nectarie” din cadrul Parohiei Valea Cheii, în prag de sărbători, au fost organizate activități duhovnicești și ateliere de creație.

  18 Decembrie 2023
 • Activități dedicate Zilei Naționale a României la Parohia Valea Cheii

  Vineri, 1 Decembrie 2023, după ce a fost săvârșită Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, la Parohia Valea Cheii din Protopopiatul Râmnicu-Vâlcea, s-a sărbătorit Ziua Națională a României.

  4 Decembrie 2023
 • O excursie de suflet pentru copiii Parohiei Valea Cheii

  În perioada vacanței de vară, Parohia Valea Cheii a organizat o serie de activități catehetice-recreative pentru adolescenți și tineri.

  14 August 2023
 • Teatru de păpuși pentru copiii și tinerii din Parohia Valea Cheii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sâmbătă, 10 iunie 2023, copiii și tinerii din Parohia Valea Cheii, au avut bucuria de a viziona gratuit un spectacol de teatru de păpuși intitulat Căsuța de turtă dulce.

  12 Iunie 2023
 • Ziua de 1 iunie sărbătorită la Parohia Valea Cheii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Centrului educațional „Sfinții Ierarhi Luca și Nectarie", al Parohiei Valea Cheii, a fost sărbătorită copilăria.

  6 Iunie 2023
 • Rugăciune, jocuri și culoare în pridvorul Bisericii

  În cadrul Parohiei Valea Cheii, se desfășoară în mod regulat activități educaționale, ce au ca scop stimularea creativității copiilor din comunitate.

  17 Martie 2023
 • Ziua Eroilor comemorată în comuna Păușești-Măglași

  Cu prilejul praznicului Înălțării Domnului, parohiile de pe raza comunei Păușești-Măglași, Păușești-Măglași (Pr. Cazan Ion), Vlăduceni (Pr. Bârsan Liviu) și Valea Cheii (Pr.

  13 Iunie 2016