Eşti aici

Parohia „Toți Sfinții” a acordat daruri pentru bătrânii instituționalizați

25 Iulie 2017 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 25 iulie 2017, Parohia „Toți Sfinții” a organizat o nouă acțiune social-filantropică, acordând ajutoare la Spitalul de Psihiatrie Drăgoești.

Cu acest prilej, părintele Mihai Cîrstea, coordonatorul proiectelor sociale din cadrul parohiei, a purtat discuții cu personalul medical, încredințându-i de purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinta Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului față de persoanele aflate în suferință, în vederea promovării iubirii față de aproapele, ca necesitate a trăirii Evangheliei lui Hristos și ca semn de speranță, lumină și solidaritate creștină.

În cadrul proiectului, Parohia „Toți Sfinții” a oferit alimente pentru două săptămâni: orez, cartofi, ceapă, carne de pui, carne de vită, roșii, castraveți, dulceață, fasole, ulei,  în valoare de 3600 lei.

            „Acțiunea filantropică este parte integantă a proiectului lunar de sprijinire concretă a celor nevoși, dar și de impulsionarea actului de a dărui persoanelor aflate în dificultate, cărora un aport deosebit l-a adus și teologul Drăgan Constantin, cântăreț la parohia noastră. În perioada următoare, parohia va organiza și alte acțiuni filantropice, pe lângă proiectele pe care le derulează la nivelul parohiei, menite să sprijine și  persoanele aflate în situație de risc, bătrâni și bolnavi instuționalizați”, a precizat părintele Mihai Cîrstea.

Alte articole despre: