Eşti aici

Daruri și bucurii în Postul Adormirii Maicii Domnului

12 August 2021 / Social

Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului, a organizat miercuri, 11 august, în colaborare cu Paraclisul Arhiepiscopal Toți Sfinții, o acțiune de întrajutorare a unui număr de 20 de familii aflate în situație de risc din municipiul Râmnicu-Vâlcea.

Acțiunea social-filantropică a fost derulată de către Sectorul Social, în colaborare cu Paraclisul Arhiepiscopal Toți Sfinții din municipiul Râmnicu-Vâlcea, iar beneficiarii au primit obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și produse cu alimente de bază (mazăre, fasole verde, orez, zahăr, făină, mălai, ulei).

Cu multă dragoste, am oferit daruri unor familii care aveau mare nevoie de ele. Sperând să aducem un strop de mângâiere familiilor aflate în evidența Sectorului Social al Arhiepiscopiei Râmnicului, persoane care trec printr-o perioadă mai dificilă a vieții lor, am vizitat, în colaborare cu Paraclisul Arhiepiscopal Toți Sfinții, un număr de 20 de familii defavorizate, cărora le-am oferit pachete cu alimente, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și o vorbă bună. Bucuria de pe chipul acestor oameni, modești, dar minunați, ne înduioșează profund și ne dorim ca suferința lor să se transforme în bucurie și nădejde”, a precizat Viorica Adriana Iancu, Consilier social.

Alte articole despre: