Eşti aici

Ca în fiecare an, Liga Femeilor Creștin -Ortodoxe a oferit daruri persoanelor asistate din centrele sociale Lungești, Bistrița și Centrul de plasament Ana din Râmnicu-Vâlcea

16 Decembrie 2020 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în aceste zile încărcate de bucuria așteptării Sărbătorii Nașterii Domnului, reprezentantele Ligii Femeilor Creștin -Ortodoxe au vizitat centrele sociale de la Lungesti, Bistrița și Centrul de plasament Ana din Râmnicu-Vâlcea, dăruind un strop de dragoste, pe langă darurile pregătite.

În satul Cernișoara au fost oferite 15 pachete cu alimente familiilor  nevoiașe, iar în Parohia Fedeleșoiu au fost pregătite 40 pachete cu dulciuri pentru copii.

In această perioadă grea, Liga Femeilor Creștin –Ortodoxe continuă activitățile de întrajutorare, când cei aflați în lipsuri au nevoie de sprijinul aproapelui. S-au creat grupuri de acțiune, pentru ca bucuria de a dărui să se înmulțească și cât mai mulți oameni să simtă cum Dumnezeu lucrează prin cei care aleg să-și pună eforturile în slujba aproapelui. 

Alte articole despre: