religie

 • Consfătuirea profesorilor de religie din Arhiepiscopia Râmnicului

  Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului,  a participat luni, 16 octombrie la Consfătuirea profesorilor de religie din județul Vâlcea. Evenimentul s-a desfășurat în sala „Gherasim Arhiepiscopul” din cadrul Așezământului „Sfântul Ierarh Antim Ivireanul” și a prilejuit prezentarea procesului instructiv‑educativ la disciplina Religie, a unor repere metodologice, a programelor școlare, a manualelor și platformelor on-line religie.

  17 Octombrie 2023
 • Manual de Religie pentru clasa a VI-a elaborat de profesori din Olt, Vâlcea și Cluj

  Cinci manuale alternative de Religie Ortodoxă pentru clasa a VI-a au trecut cu brio prin procesul de avizare al Ministerului Educației și vor ajunge în școlile din țară. Procesul de avizare a inclus și o evaluare prealabilă realizată de Sectorul teologic-educațional al Administrației Patriarhale, care a oferit observații și recomandări.

  12 Iulie 2023
 • Consfătuirea profesorilor de Religie

  Miercuri, 20 octombrie, s-a desfășurat, în sistem online, consfătuirea profesorilor de Religie din judeţul Vâlcea. Activitatea a fost coordonată de doamna profesor Laura Lăcraru, inspector școlar pentru disciplina Religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea.

  22 Octombrie 2021
 • Olimpiada de Religie

  Etapa locală a Olimpiadei de Religie

  În data de 23 ianuarie 2016, la Seminarul Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din Râmnicu Vâlcea s-a desfăşurat etapa locală a Olimpiadei de Religie.

  27 Ianuarie 2016