Parohia Horezu I

 • Pelerinaj de o zi inițiat de Parohia Horezu I

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în cadrul Școlii de Vară, organizată de Parohia Horezu I, a avut loc sâmbătă, 18 august 2023, un pelerinaj la Mănăstirea Hurezi, cea mai de seamă ctitorie a Sfântului Voievod Martir Constantin Brâncoveanu.

  21 August 2023
 • Slujire arhierească la Parohia Horezu I

  În Duminica a IV-a după Rusalii, 17 iulie 2016, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie la Parohia Horezu I, Protopopiatul Horezu, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

  17 Iulie 2016
 • Cercul pastoral-misionar Horezu II s-a întrunit la Parohia Horezu I

  Marţi, 6 octombrie 2015, în Protopopiatul Horezu a avut loc obișnuita întâlnire a Cercului pastoral-misionar Horezu II, care s-a desfășurat la Parohia Horezu I. Manifestarea a avut loc cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

  7 Octombrie 2015
 • Cercul pastoral Horezu 2 s-a întrunit la Parohia Urșani

  Parohia Horezu II, din satul Urşani, oraşul Horezu, judeţul Vâlcea, a găzduit joi, 3 septembrie 2015, la  biserica cu hramul ”Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, întâlnirea preoţilor din cadrul Cercului pastoral-misionar nr. 2, din Protopopiatul Horezu, dedicată ”Anului omagial al misiunii parohiei și mănăstirii azi”.

  10 Septembrie 2015