Eşti aici

Festivitate de premiere la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea

17 Iunie 2017 / Învățământ

Vineri, 16 iunie, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ierarh Nicolae” din Râmnicu-Vâlcea, în prezența Înaltpresfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului,  a doamnei prof. Andra Bica, Inspector Școlar General al ISJ Vâlcea, a profesorilor și părinților elevilor,  a avut loc festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la învățătură.

 

În deschiderea evenimentului festiv, Părintele Ștefan Zară, directorul Seminarului Teologic, a adresat un cuvânt oaspeţilor, elevilor şi părinţilor acestora, în care a evidenţiat necesitatea pregătirii temeinice în formarea elevilor seminariști, dat și rolul activităţilor extra­curriculare în formarea şi educarea tinerilor.  După cuvântul părintelui, diriginţii de la fiecare clasă au acordat premiile elevilor merituoși.

La finalul festivității de premiere, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Varsanufie i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele deosebite obținute în acest an școlar și a subliniat rolul învăţământului teologic seminarial pentru activitatea educaţională a Bisericii.  

Alte articole despre: