Biserica şi Şcoala din sufletul meu

 • Biserica şi şcoala din sufletul meu

  Premierea câştigătorilor concursului „Biserica şi şcoala din sufletul meu” de către Patriarhul României, Preafericitul Părinte Daniel

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, Biroul de Cateheză al Protoieriei Călimăneşti, a implementat şi desfăşurat sub coordonarea Pr. Prof.

  21 Mai 2016
 • Biserica și Școala din sufletul meu

  Biserica și Școala din sufletul meu

  În data de 5 mai 2016, începând cu ora 10.00, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, s-a desfăsurat Etapa Eparhială a Concursului Național de Creație Biserica și Școala din sufletul meu. 

  5 Mai 2016
 • Biserica și Școala din sufletul meu

  Biserica și Școala din sufletul meu

  În Protopopiatul Drăgășani s-a desfășurat etapa pe protopopiat a Concursului Național de Creație Biserica și Școala din sufletul meu. Comisia de evaluare a fost alcătuită din P.C. Protoiereu Bușagă Iulian Mădălin, P.C. Pr.Mihai Sorin, responsabil cu cateheza, doamna Dovleac Georgeta, profesor de limba română, domnul Duță Sorin Ionel, profesor de religie și Olteanu Teodora Maria, elev al Colegiului Național Gib Mihăescu, în calitate de observator.

  14 Aprilie 2016
 • Biserica și Școala din sufletul meu

  Evaluare și premiere pentru concursul național ”Biserica și Şcoala din sufletul meu”

  În după-amiaza zilei de prăznuire a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, ocrotitorul Râmnicului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie Arhiepiscopul Râmnicului, s-a desfășurat evaluarea și premierea portofoliilor pentru concursul național Biserica și Școala din sufletul meu.

  12 Aprilie 2016
 • Parohia Brezoi I - Protopopiatul Călimăneşti

  Concursul Biserica şi Şcoala din sufletul meu, în Protopopiatele Râmnicu-Vâlcea şi Călimăneşti

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, la Seminarul Teologic Sfântul Nicolae din Râmnicu-Vâlcea, a avut loc evaluarea portofoliilor de lucrări depuse în cadrul Concursului naţional de creaţie „Biserica şi Şcoala din sufletul meu”.

  10 Aprilie 2016