Eşti aici

Proiectul socio-educațional „Bucuria copiilor de a face fapte bune!”

13 Aprilie / Social

Organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Proiectul socio-educațional „Bucuria copiilor de a face fapte bune!”, aflat la a doua ediție, derulat în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 13 din Municipiul Râmnicu-Vâlcea și Centrul de Consiliere și Informare Doamna Maria Brâncoveanu, care oferă servicii de sprijin pentru femei însărcinate și familii în dificultate, face parte din programele social-filantropice desfășurate de către Arhiepiscopia Râmnicului.

  Proiectul a oferit posibilitatea unui număr de 105 familii cu mulți copii, din județul Vâlcea, de a petrece Sărbătoarea Paştelui  cu aleasă bucurie, simţindu-se mai aproape de Dumnezeu și de Biserică, iar beneficiarii, copii proveniți din medii defavorizate, au primit pachete cu dulciuri, rechizite, jucării și produse vestimentare.

Prin derularea acestei activități, ne-am propus să aducem bucurie pe chipul celor care au o situație financiară mai dificilă. Mulțumim atât elevilor, cât și tuturor cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 13 din Municipiul Râmnicu-Vâlcea, implicate în buna desfășurare a acestui proiect, care  a oferit elevilor ocazia de a face bine, de a înțelege faptul că valoarea unei fapte poate schimba vieți” a precizat doamna Viorica-Adriana Iancu, Consilier social al Arhiepiscopiei Râmnicului.

„Activitățile de voluntariat vorbesc mereu despre aceeași poveste a lui împreună. Despre bucuria sinceră și necondițioată de a ajuta. Despre lumina și speranța în mai bine. De aceea, alături de Centrul de Consiliere și Informare Doamna Maria Brâncoveanu al Arhiepiscopiei Râmnicului, colegei mele Iosif Larisa-Ștefania și de familia Școlii Gimnaziale nr. 13 din Municipiul Râmnicu- Vâlcea, cărora le mulțumim pentru solidaritate, am ales să ne alăturăm celor care (mai) cred în sensul și valoarea micilor gesturi. Prin bunăvoința elevilor și părinților, am reușit să strângem donații, care sperăm că vor aduce zâmbete și fericire celor care le primesc”, a subliniat doamna Dana-Roxana Safta, prof. înv. primar, în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 13.

Alte articole despre: