Eşti aici

Biserica și Școala din sufletul meu
Biserica și Școala din sufletul meu
Biserica și Școala din sufletul meu
Biserica și Școala din sufletul meu
Biserica și Școala din sufletul meu
Biserica și Școala din sufletul meu

Evaluare și premiere pentru concursul național ”Biserica și Şcoala din sufletul meu”

În după-amiaza zilei de prăznuire a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica, ocrotitorul Râmnicului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie Arhiepiscopul Râmnicului, s-a desfășurat evaluarea și premierea portofoliilor pentru concursul național Biserica și Școala din sufletul meu.

Sub președinția părintelui protopop Mihai Cârțan, din juriu au făcut parte  Ana-Maria Istocescu, profesor de Limba română, Janina-Elena Șandru, profesor de Limba română, părintele Olimpiu-George Popa, profesor de Religie și preot misionar al Protopopiatului Horezu,  părintele Mădălin Iacovescu, secretar al protopopiatului Horezu și părintele inspector Vasile-Emanoil Găman, responsabil cu catehizarea tinerilor și activități cu copiii în Protopopiatul Horezu.

Dintre parohiile care au întocmit portofolii, patru au putut să intre în jurizare datorită criteriilor stabilite. Într-un final, după calcularea punctelor primite pe fiecare secțiune, nominalizarea s-a făcut după cum urmează:

locul IV - Parohia Mateești II - coordonați de părintele Constantin Șandru și doamna profesoră Janina-Elena Șandru, cu un punctaj de 94,16 puncte.

locul III -  Parohia Berbești - coordonați de părintele Ion Șolea-Mateescu și domnul profesor Vasile Nicola, cu un punctaj de 153,33 de puncte.

locul II - Parohia Zătreni - coordonați de părintele Mihail Gherghina și domnul profesor Alexandru Ovidiu Murgu, cu un punctaj de 266,41 de puncte.

locul I - Parohia Foleștii de Sus - coordonați de părintele Vasile-Emanoil Găman și domnul profesor Liviu-Bogdan Tudor, cu un punctaj de 286,33 de puncte.

 

 

Alte articole despre: