Eşti aici

Festivalului – Concurs județean de colinde și cântece de Crăciun Bucuria Artei

13 Decembrie 2019 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, și sub coordonarea doamnei Inspector Școlar General Andra Bică, joi, 12 decembrie, la Colegiul Național de Informatică Matei Basarab din Râmnicu-Vâlcea a avut loc a V-a ediție a Festivalului – Concurs județean de colinde și cântece de Crăciun Bucuria Artei.

Festivalul a fost organizat de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea în colaborare cu Arhiepiscopia Râmnicului, unitățile școlare implicate în desfășurarea concursului fiind Colegiul Național Mircea cel Bătrân,  Școala Gimnazială Take Ionescu și Liceul Tehnologic Forestier din Râmnicu-Vâlcea.

În cadrul Festivalului – Concurs de colinde au participat părintele profesor Bănuță Alexandru Cristian, Consilier pentru Învățământ și Activități cu Tineretul în cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, doamna Lăcraru Laura, inspector școlar în cadrul I.Ș.J. Vâlcea, directori din cadrul unităților de învățământ și cadre didactice.

Festivalul de colinde și cântece de Crăciun a reunit grupuri vocale și soliști de la unitățile școlare din județ. Cei 150 de participanți în cadrul concursului și-au dovedit talentul artistic, vestind cu glasuri cristaline Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

La final, toți au primit daruri și au fost premiați pentru ținuta artistică deosebită și pentru bogăția repertoriului.

Alte articole despre: