Eşti aici

Întâlnire de lucru a membrelor Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe

17 Aprilie 2019 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 16 aprilie, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” a avut loc întâlnirea lunară a Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului.

În cadrul întâlnirii, membrele Asociației au stabilit detalii legate de pregătirea proiectului anual desfășurat în preajma sărbătorii Învierii Domnului, „De sărbători nu sunteți singuri”, în cadrul căruia se vor oferi peste 200 pachete cu alimente de bază pentru familiile aflate în evidența asociației, precum și articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și obiecte de uz casnic. Tot cu această ocazie s-au analizat cazurile sociale noi identificate și s-a stabilit modul de ajutorare în perioada următoare.

 

Participantele la întâlnire s-au bucurat de cuvântul de folos duhovnicesc adus de părintele Liviu Găman de la Parohia Sfântul Dumitru, care a subliniat importanța rugăciunii, a postului și a lucrării faptelor bune în această perioadă a Postului Mare, dar și în cealaltă vreme a vieții, ca un îndemn la o trăire atentă, bineplăcută lui Dumnezeu.

Alte articole despre: