Eşti aici

Protoieria Drăgășani a oferit daruri persoanelor aflate în Centrele de îngrijire și asistență

20 Aprilie 2022 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Protoieria Drăgășani a oferit  daruri celor care au nevoie de atenție și ajutor, prin organizarea unei ample acțiuni social – filantropice, în data de 19 aprilie.

Astfel, au fost vizitați beneficarii de la  Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihică Măciuca, Centrul de îngrijire și asistență Lungești, Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Govora, Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Milcoiu și de la Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Nicolae Bălcescu. Au fost distribuite pachete pentru un număr de 190 de persoane, care se află într-o perioadă dificilă și au nevoie de sprijin.
„Reprezentanți din cadrul Protoieriei Drăgășani au oferit persoanelor găzduite în aceste centre pachete cu alimente, dulciuri şi cărți de rugăciune. Întotdeauna bucuria vine din lucruri mărunte, iar oferirea darurilor aduce și bucuria comuniunii cu semenii”, a precizat părintele protoiereu Daniel Ionuț Sichigea.

Alte articole despre: