Eşti aici

Slujbă de binecuvântare la inaugurarea unor artere de infrastructură rutieră din municipiul Râmnicu-Vâlcea

29 Noiembrie 2019 / Administrativ

            Cetățeni ai municipiului Râmnicu-Vâlcea au participat vineri, 29 noiembrie, la festivitatea de deschidere pentru traficul auto a arterei de legătură între bulevardul Nicolae Bălcescu şi bulevardul Tineretului, precum şi a rampelor la pasajul Tudor Vladimirescu. Înainte de inaugurarea arterelor rutiere, a fost săvârșită o slujbă de binecuvântare.

Slujba de binecuvântare a fost săvârșită, în prezența reprezentanților autorităților locale, centrale și de stat și a numeroșilor cetățeni râmniceni, de un sobor de preoți condus de părintele Daniel Mercurie Apostol, vicar administrativ eparhial. În sobor au fost părintele protoiereu Nicolae Proteasa și preoți de la parohiile din municipiu. Răspunsurile liturgice au fost date de Corul Seminarului Teologic Ortodox Sfântul Nicolae din municipiul Râmnicu-Vâlcea, dirijat de pr. Siluan Dumitru Scurtu.

După slujba de binecuvântare și rostirea alocuțiunilor festive, domnul primar Mircia Gutău, domnul viceprimar Eusebiu Veţeleanu și domnul Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea, au tăiat în mod simbolic panglica care a marcat deschiderea pentru traficul auto a arterei de legătură între bulevardul Nicolae Bălcescu şi bulevardul Tineretului, precum şi a rampelor la pasajul Tudor Vladimirescu

Alte articole despre: