Eşti aici

Cercul pastoral-misionar Budești s-a întrunit la Parohia Prodănești-Vegești

23 Iunie 2016 / Administrativ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfițitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, preoții din Cercul pastoral Budești, s-au întâlnit joi, 23 iunie, în cadrul unei conferințe duhovnicești la biserica cu hramul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil din Parohia Prodănești-Vegești.

Întrunirea a debutat cu oficierea slujbei de Te-Deum de către un sobor de preoți condus de părintele Laurențiu Ceaușu, protoiereul Protoieriei Călimanești. Părintele Mihai Corbeanu a susținut un referat cu titlul ,,Educația religios-morală a tinerilor în familie, școala și biserică.”

După suținerea referatului au urmat discuții și comentarii pe marginea temei prezentate mai sus, precum și dezbaterea unor probleme de interes misionar, practic și administrativ.

La eveniment au participat preoții din parohiile Barza, Bercioiu, Bercioiu-Bârsești, Blidari, Golești, Prodănești-Vegești, Prodănești-Vegești I si Sâmnic.

În încheiere, părintele protoiereu a mulțumit celor prezenți pentru participare și s-a stabilit ca următoarea întâlnire să aibă loc la Parohia Sâmnic din localitatea Budești.

 

Alte articole despre: