tabără de vară

 • Tabără pentru tineri la Mănăstirea Hurezi

     Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Rîmnicului, sectorul Învăţământ a organizat prima tabără din seria evenimentelor dedicate tinerilor în vacanța de vară 2023. Această frumoasă activitate de vacanţă, s-a desfăşurat la Mănăstirea Hurezi, în perioada 10-14 iulie 2023 şi s-a adresat, cu predilecţie, elevilor medaliaţi la olimpiadele de religie. Grupul de nouă copii a fost însoţit de doamnele profesor Elena Simona Mircea şi Ionela Steliana Stănciulescu.

  16 Iulie 2023
 • Tabăra „Mărgăritarele neamului nostru" la Mănăstirea Sărăcinești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în perioada 17-24 iulie la Mănăstirea Sărăcinești se desfășoară Tabăra „Mărgăritarele neamului nostru”.

  21 Iulie 2022
 • Școala de vară în Parohia Malaia

  Aproape 100 de copii din Malaia, Voineasa și alte localități, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, au participat în perioada 15-19 iulie la cea de-a IV-a ediție a Școlii de vară, organizată de Parohia Malaia, Protopopiatul Călimănești, județul Vâlcea. În fiecare zi, copiii au fost implicați în activități educaționale creative și recreative, catehetice și culturale. Ca și la ediția de anul trecut, alături de copii și organizatori au fost prezenți voluntari din țară și din străinătate. 

  19 Iulie 2019
 • Tabără pentru tineri la Mănăstirea Turnu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin coordonarea Sectorului Învățământ și Activități cu tineretul, la Mănăstirea Turnu sunt organizate în perioada vacanțelor de vără tabere pentru tineri, activitate ce s-a dovedit a fi deopotrivă atât un mod plăcut de petrecere a timpului liber, cât și un mijloc de pastorație a tinerilor.

  12 Iulie 2019
 • Școala de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub îndrumarea Biroului de Învățământ și Activități cu tinerii, în Parohia Valea Bisericii-Orlești din Protoieria Drăgășani se desfășoară cea de-a IV-a ediție a Școlii de Vară „Sfântul Evanghelist Luca”.

  11 Iulie 2018
 • Școală de Vară la Parohia Brezoi I

  Timp de  șase zile, în perioada 2 – 8 iulie,  în Parohia Brezoi I din Protopopiatul Călimăneşti, s-a desfășurat  cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul,  a VII-a ediţie a Şcolii de vară „Prietenii lui Hristos”.

  10 Iulie 2018