Eşti aici

Proiectul „De ziua ta, copile bun!”

1 Iunie 2023 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Centrul de consiliere și informare „Doamna Maria Brâncoveanu” din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului a derulat Proiectul „De ziua ta, copile bun!”, în cadrul căruia au fost oferite daruri beneficiarilor Centrului Maternal Troianu.

Acțiunea s-a desfășurat în semn de dragoste și sprijin față de femeile însărcinate și mamele cu copii mici, victime ale violenței în familie sau aflate în situații sociale dificile, beneficiare ale serviciilor sociale ale Centrului Maternal, care au primit un tort și pachete cu dulciuri, jucării, cruciulițe și iconițe.

1 iunie - Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care cu toţii ne gândim la momentele plăcute din copilărie și  ziua în care privim cu bucurie către copiii care au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră. 

Această frumoasă activitate a fost organizată prin părinteasca grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, care a transmis tuturor celor prezenți gândul că fiecare dintre noi trebuie să păstrăm un strop din inocența, puritatea, sinceritatea, iubirea și sufletul de copil. Recunoștința și dragostea sinceră a celor prezenți s-a manifestat prin bucuria din ochii lor, astăzi când, împreună, am simțit cât de frumos este să fi copil. Dorim copiilor să fie buni, ascultători și cu inima alături de Dumnezeu, iar mămicilor putere să îi crească cu înțelepciune, astfel încât întreaga lor viață să le fie asemenea unui cer senin. La mulți ani, tuturor!” a precizat doamna Viorica Adriana Iancu, Consilier Social al Eparhiei Râmnicului.

Alte articole despre: