Eşti aici

Cateheză la Parohia Zăvoieni

8 Decembrie 2017 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, Biroul de Cateheză al Protoieriei Dragasani, în apropierea sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, la Parohia Zavoieni au organizate activități catehetice la care au participat elevi de la Liceul Maciuca.

Parintele paroh Istratie Vasile Narcis a susținut cateheza despre activitatea Sfântului Ierarh Nicolae, evidențiind că a avut o viață plină de credință statornică în învățătura dumnezeiască a Domnului nostru Iisus Hristos, o viață așezată în slujba oamenilor, dar și o credință lucrătoare prin fapte bineplacute Tatălui ceresc. Prin faptele sale de adevărat slujitor al lui Dumnezeu și al oamenilor, Sfântul Ierarh Nicolae rămâne un veritabil model de urmat pentru creștinii din toate locurile și din toate timpurile.

Elevii prezenți au participat la împodobirea bradului care a fost așezat în biserica parohială și care va rămâne aici până la Sfintele Sărbători închinate Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Alte articole despre: