Eşti aici

Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului - întâlnire de lucru la Mănăstirea Ostrov

30 Iunie 2017 / Social

Cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, pentru a fi mai aproape de cei aflaţi în nevoi şi suferinţa de pe cuprinsul Eparhiei Râmnicului, membrele Ligii au decis să deschidă puncte de lucru ale Asociaţiei în principalele oraşe ale judetului Vâlcea, prin implicarea doamnelor cu suflet mare care doresc să sprijine acţiunile aflate în derulare.

Joi, 29 iunie, ora 17, membrele Ligii s-au întâlnit la Mănăstirea Ostrov, într-un spaţiu cu mare încărcătură istorică şi duhovnicească pentru a deschide Punctul de lucru din oraşul Călimăneşti.

Dupa participarea la slujba Vecerniei s-a desfăşurat sedinţa de lucru care s-a bucurat de o participare numeroasă atât din partea reprezentantelor din Călimaneşti, cât şi din RâmnicuVâlcea. A fost prezentată activitatea Asociaţiei de-a lungul timpului, obiectivele, realizările recente şi programul de lucru pe perioada iulie-septembrie 2017.

Doamnele s-au bucurat de un scurt moment artistic prezentat de grupul de eleve de la Centrul Educaţional „Sfânta Maria” din Parohia Jiblea Veche.

La finalul întâlnirii, doamna prof.Violeta Negrea a fost desemnată coordonatoare a Punctului de lucru din Călimăneşti al Asociaţiei.

Alte articole despre: