Eşti aici

Sprijin financiar în valoare de 49.532 lei acordat unei fetițe în vârstă de 2 ani și 11 luni, domiciliată în Municipiul Râmnicu – Vâlcea

29 Noiembrie 2023 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Sectorul social al Arhiepiscopiei Râmnicului, a acordat micuței B. R. M. în vârstă de 2 ani și 11 luni, domiciliată în  Municipiul Râmnicu–Vâlcea, în ziua de 29 noiembrie 2023, un sprijin financiar, în cuantum de 49.532 lei, necesar pentru efectuarea unui tratament de specialitate, fiind diagnosticată cu Hipoacuzie de transmisie moderată gradul II, Agnezie CAE bilateral, Microție bilaterală, Malformație complexă membru superior bilateral, Sinostoza radioulnară proximală, Hipoplazie zigomatică, conform documentelor medicale atașate la dosar.  

Avem o mulțumire sufletească pentru faptul că am putut aduce puțină mângâiere în sânul acestei familii, greu încercate. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru frumoasa lucrare, aceea de a ne face părtași la bucuria dăruirii, întrucât atunci când faci bine, primești în suflet bucurii care nu pot fi descrise în cuvinte, motiv pentru care Arhiepiscopia Râmnicului, prin preoți și oameni cu suflet mare, continuă să fie alături de cei în nevoi” – a precizat Viorica Adriana Iancu, Consilier social.

 

 

Alte articole despre: