Sfinții Martiri Brâncoveni

 • Coliturghisire arhierească la Mănăstirea Hurezi cu prilejul prăznuirii Sfinților Martiri Brâncoveni

  La Mănăstirea Hurezi, miercuri, 16 august,  slujitori ai sfintelor altare, viețuitori ai mănăstirilor și numeroși pelerini au venit să-i cinstească pe Sfinții Martiri Brâncoveni, participând la Sfânta Liturghie săvârșită de un sobor de arhierei.

  16 August 2017
 • Slujbă de priveghere la Mănăstirea Hurezi

  Pelerinii din Oltenia participă zilele acestea alături de viețuitori ai mănăstirilor, preoți și credincioși din parohiile apropiate de vetrele monahale din ținutul Vâlcii, la Sărbătoarea Sfinților Martiri Brâncoveni de la Mănăstirea Hurezi.

  15 August 2016
 • Sfinții Martiri Brâncoveni au adunat poporul lui Dumnezeu la Sfânta Mănăstire Hurezi

  Sărbătoarea Sfinților Martiri Brâncoveni a fost prăznuită în mod deosebit de Sfânta Mănăstire Hurezi, din județul Vâlcea, care și-a serbat hramul. 

  17 August 2015
 • Pe urmele Doamnei Marica Brâncoveanu

  Pentru al doilea an consecutiv, Liga Femeilor Creştin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului desfăşoară proiectul Pe urmele Doamnei Maria Brâncoveanu

  10 August 2015
 • Hramul Sfintei Mănăstiri Hurezi

  Duminică, 16 august 2015, de sărbătoarea Sfinților Martiri Brâncoveni, Sfânta Mănăstire Hurezi, din județul Vâlcea, își serbează hramul. Sfânta Liturghie va fi săvârșită de un sobor alcătuit din 13 ierarhi, veniți din țară și din străinătate, într-un spațiu special amenajat lângă biserica mare a sfintei mănăstiri.

  3 August 2015
 • Slujba Sfinţilor și de Dumnezeu Încununaţilor Împăraţi și Mucenici Brâncoveni

  Voia Tatălui Mântuitorul răstignindu-Se a împlinit-o, rămânând întru dragostea Tatălui; ci pe Acesta urmând, Brâncovenilor, şi slava lumii călcând-o, Slăviţilor, voia tatălui muceniceşte aţi împlinit, cu care încununându-vă, Stăpânului a toate pomeniţi-ne.

  23 Iunie 2015
 • Sfântul Voievod Martir Constantin Brâncoveanu

  Acatistul Sfinților Martiri Brâncoveni

  Voia Tatălui Mântuitorul răstignindu-Se a împlinit-o, rămânând întru dragostea Tatălui, ci pe Acesta urmând Brâncovenilor și slava lumii călcând-o, Slăviților voia tatălui mucenicește ați împlinit cu care încununându-vă Stăpânului a toate pomeniți-ne.

  23 Iunie 2015