Protoieria Drăgășani

 • Bucuria Învierii Domnului prin săvârșirea de fapte bune în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin sectorul Social al Arhiepiscopiei Râmnicului, Protoieria Drăgașani a desfășurat în Săptămâna Mare un amplu program social-filantropic.

  13 Aprilie 2023
 • Te Deum la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica", Drăgăşani

  Ziua de 29 noiembrie a marcat pentru cei 349 de absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica", Drăgăşani, momentul festiv al avansării la gradul de sergent major.

  30 Noiembrie 2019
 • Festivitate de absolvire la Școla Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgășani,

  Vineri, 20 septembrie, la Școla Militară de Subofițeri de Jandarmi ” Grigore Alexandru Ghica”, Drăgășani, a avut loc festivitatea de absolvire a promoției ianuarie - septembrie 2019. 

  20 Septembrie 2019
 • Iubirea milostivă, criteriul Judecății de Apoi

  Duminică, 3 martie, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica cu hramul „Sfântul Prooroc Ioan Botezătorul” a Parohiei Crețeni, comuna Crețeni, Protopopiatul Drăgășani.

  5 Martie 2019
 • Procesiune și program catehetic la Parohia Crețeni

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, la hramul bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din parohia Crețeni, Protoieria Drăgășani a fost organizată o procesiune cu icoana sfântului ocrotitor, în ajun, la sărbătoarea Botezului Domnului.

  8 Ianuarie 2019
 • Program de cultură și tradiție creștină în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Corul „Sfântul Stelian” al Protoieriei Drăgășani participă la mai multe activități culturale și educaționale pentru tineri și elevi.

  12 Decembrie 2018
 • Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie a sfințit noul sediu al Protoieriei Drăgășani

  Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a fost prezent marți, 13 noiembrie, în mijlocul preoților din Protoieria Drăgășani unde a prezidat lucrările conferinței preoțești, a sfințit noul sediu al protoieriei și Paraclisul Sfântul Ioan Gură de Aur, construit în cadrul acestuia.

  13 Noiembrie 2018
 • Procesiune de Sfinții Arhangeli Mihail și Gavriil în Protoieria Drăgășanii

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, biserica cu hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din cadrul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi din Drăgășani a organizat Procesiunea cu icoana hramului și a ocrotitorilor Jandarmeriei, în municipiul Drăgășani.

  9 Noiembrie 2018
 • Activități educative la Parohia Avrămești

  În cadrul evenimentelor dedicate educaței, părintele Ion Dumitrașcu de la Parohia Avrămești a fost prezent în mijlocul elevilor  de la clasa pregătitoare a Școlii Gimnaziale Scundu, în cadrul parteneriatului dintre parohie și școală. 

  12 Iunie 2018
 • Întâlniri de lucru în Protoieria Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Protoieria Drăgășani s-a desfășurat prima ședință de lucru a personalului clerical și neclerical, marți, 23 ianuarie 2018.

  24 Ianuarie 2018
 • Întrunire pastoral-administrativă în Protopopiatul Drăgășani

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Protoieria Drăgășani s-a desfășurat prima întrunire pastoral-administrativă din acest an.

  16 Ianuarie 2018
 • Chiriarhul Râmnicului: „Împărăția lui Dumnezeu se câștigă prin gândul curat, cu inima deschisă către aproapele, prin rugăciune și viață smerită”

  Duminică, 26 noiembrie 2017, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a săvârșit Sfânta Liturghie la Parohia Ștefănești I din Protoieria Drăgășani, fiind înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi.

  27 Noiembrie 2017

Pagini