Eşti aici

Activități educative la Parohia Avrămești

12 Iunie 2018 / Învățământ

În cadrul evenimentelor dedicate educaței, părintele Ion Dumitrașcu de la Parohia Avrămești a fost prezent în mijlocul elevilor  de la clasa pregătitoare a Școlii Gimnaziale Scundu, în cadrul parteneriatului dintre parohie și școală. 

Acțiunea a avut ca scop marcarea zilei de 1 iunie în conștiința copiilor ca zi de bucurie și veselie, care a fost împodobită cu cântece, poezii și jocuri. În cadrul acțiunii, părintele paroh le-a vorbit copiilor despre frumusețea copilăriei, despre rolul părinților în creșterea și dezvoltarea lor și necesitatea de a asculta de aceștia, dar și de grija părintească pe care le-o arată Mântuitorul.

„Asemenea zile de aniversare, sunt prilejuri de bucurie și de cultivare a spiritului liber creștin în conștiința copiilor noștri. În calitate de părinți, suntem datori să ne dedicăm copiilor noștri și să le le dedicăm zile doar ale lor, dar și să îi educăm într-un mod care să îi arate mai târziu ca persoane altruiste, cu principii bine stabilite, atât la nivel cultural, dar și moral-duhovnicesc”, a afirmat părintele paroh.

Alte articole despre: