Eşti aici

Bucuria Învierii Domnului prin săvârșirea de fapte bune în Protoieria Drăgășani

13 Aprilie / Social

Cu binecuvântarea Înaltpresfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin sectorul Social al Arhiepiscopiei Râmnicului, Protoieria Drăgașani a desfășurat în Săptămâna Mare un amplu program social-filantropic.

Astfel, în cadrul acestui program au fost vizitați beneficiarii centrelor sociale din localitățile Măciuca și Lungești, care au primit daruri constând în pachete cu alimente și produse necesare pentru această perioadă, oferite cu multă dragoste sufletească de Protoieria Drăgășani.
„Aceste persoane au nevoie de suport și sprijin real, motiv pentru care am oferit fiecăruia dintre ei câte un pachet cu bunătăți specifice, care se regăsesc în mod tradițional pe masa creştinilor ortodocşi la marele praznic al Învierii Domnului. Faptele bune ne fac să fim mai împliniți sufletește, mai responsabili față de societate și, ce este cel mai important, ne fac să fim cu adevărat oameni”, a precizat părintele Protoiereu Daniel Sichigea.

Reacțiile de bucurie și uimire au fost pe măsură, când, la centrul din Lungești au fost întâlnite persoane care, în ciuda situției în care se află, întreprind o frumoasă activitate de creație de tablouri cu diferite peisaje din natură.

Alte articole despre: