Parohia Zătreni

 • Parohia Slăvești

  Ziua Copilului plină de bucurie în parohiile Protopopiatului Horezu

  Ziua de 1 iunie, ziua care prilejuiește bucurie în inima fiecărui copil din lumea aceasta, a adus și anul acesta momente deosebit de frumoase copiilor din Protopopiatul Horezu.

  2 Iunie 2016
 • Ziua mondială fără tutun

  Ziua mondială fără tutun la Parohia Zătreni

  La Parohia Zătreni, Ziua mondială fără tutun a fost marcată de tinerii din parohie la Școala Gimnazială Zătreni.

  2 Iunie 2016
 • Mângâind pe cei bolnavi

  Mângâind pe cei bolnavi

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, sub coordonarea sectorului Social-filantropic şi Misionar şi a sectorului Învăţământ şi Activităţi cu tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, in ziua de 14 aprilie 2016, în Parohia Zătreni s-a desfăşurat proiectul social filantropic şi misionar Mângâind pe cei bolnavi.

  Acest proiect a fost coordonat de preotul Gherghina Mihail în parteneriat cu Şcoala Gimnazială Zătreni, reprezentată de domnul profesor de Religie Murgu Alexandru-Ovidiu, împreună cu tinerii din parohie.

  14 Aprilie 2016
 • Parohia Zătreni

  Ziua Internaţională a Teatrului, evocată în Protopopiatul Horezu

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, Ziua internațională a Teatrului a fost evocată și în Protopopiatul Horezu.

  27 Martie 2016
 • Școala Gimnazială Zătreni

  Activități cu ocazia Zilei Mărţişorului în Parohia Zătreni

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul s-au desfășurat activități cu ocazia Zilei Mărţişorului şi a Femeilor Creştine în Parohia Zătreni, Protopopiatul Horezu. 

  Părintele Mihail Gherghina, în parteneriat cu Școala Gimnazială Zătreni, a organizat împreună cu doamna învățătoare Mădălina Tiru atât pentru 1 Martie, cât și pentru 8 Martie un program creativ, unde copiii de la clasa pregătitoare au confecționat mărțișoare pentru a le oferi mamelor, cu ocazia acestor zile. 

  3 Martie 2016
 • Parohia Zătreni

  Activități cu tineretul în Parohia Zătreni

  Cu binecuvântarerea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, în Parohia Zătreni au avut loc o serie de activități cu tinerii, la iniţiativa părintelui Vasile-Emanoil Găman.

  Activitatea, coordonată de preoții Hihail Gherghina și Cosmin Dumitrana, în colaborare cu învățătoarea Aurelia Copoeru, se încadrează în manifestările prilejuite de Anul omagial al educației religioase a tineretului creștin-ortodox.

  2 Martie 2016