Parohia Sfântul Dumitru

 • Popas duhovnicesc de rugăciune și cateheză la Biserica Sfântul Dumitru din Râmnicu-Vâlcea

  La Parohia cu hramul Sfântul Dumitru, din Râmnicu-Vâlcea grija pentru persoanele vâstnice este o prioritate permanentă. Această grijă se concretizează în diferite acțiuni de ajutorare și prin rugăciunile zilnice pentru neputințele acestora. În data de 9 august 2023, la Biserica cu hramul Sfântul Dumitru, din Râmnicu-Vâlcea, s-a desfășurat o nouă activitate pentru bătrânii din parohie unde după slujba Sfântului Maslu, PC. Pr. paroh Manu Gheorghe Septimiu, a ținut un cuvânt de învățătură prin care a arătat importanța credinței în vindecarea bolilor.

  9 August 2023
 • Grija pentru cei vârstnici, o activitate continuă la Parohia Sfântul Dumitru din Râmnicu-Vâlcea

  Popas duhovnicesc de rugăciune și cateheză la ceas de seară în Biserica cu hramul Sfântul Dumitru, din Râmnicu-Vâlcea, unde un număr mare de seniori au participat la Taina Sfântului Maslu, urmată de cateheza ,,Postul în viața bătrânilor".

  7 August 2023
 • Concurs pentru postul de preot III la Parohia „Sfântul Dumitru” din Râmnicu-Vâlcea

  În urma şedinţei Permanenţei Consiliului Eparhial al Sfintei Arhiepiscopii a Râmnicului din data de 14.07.2016, s-a hotărât scoaterea la concurs a postului vacant de preot III de la Parohia Sfântul Dumitru din Municipiul Râmnicu-Vâlcea.

  Dosarele candidaţilor care îndeplinesc condiţiile de participare la concurs se depun la Sectorul Administrativ al Arhiepiscopiei Râmnicului, în perioada 15 iulie – 15 august 2016.

  22 Iulie 2016