Parohia Fedeleşoiu

 • Activități catehetice la Parohia Fedeleșoiu

  La Centrul Catehetic pentru copii și tineri al Parohiei Fedeleșoiu din Protopopiatul Călimănești, în săptămâna în care Biserica i-a prăznuit pe Sfinții Trei Ierarhi, în parteneriat cu Școala Fedeleșoiu au fost desfășurate mai multe activități cu caracter educativ.

  30 Ianuarie 2019
 • Activități catehetice la Parohia Fedeleşoiu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, la Parohia Fedeleșoiu din comuna Dăeşti s-au desfășurat activităţi sub genericul «Întoarcere la tradiţie».

  9 Iulie 2018
 • Parohia Fedeleșoiu

  De Sfinţii Apostoli Parohia Fedeleşoiu şi-a serbat hramul

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul și Biroul de Cateheză al Protoieriei Călimăneşti, în data de 29 iunie Parohia Fedeleșoiu și-a serbat hramul, Sfinţii Apostoli Petru și Pavel.

  1 Iulie 2016
 • Parohia Dăești 1

  Înălțarea Domnului și cinstirea eroilor în Protopopiatul Călimănești

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, în ziua Înălțării Domnului în parohiile din Protopopiatul Călimănești au fost comemorați cu adâncă pioșenie eroii neamului.

  13 Iunie 2016
 • Parohia Fedeleșoiu

  Activitate cultural - educativă la Parohia Fedeleșoiu

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, în ziua de 21 mai 2016, un număr de 11 copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani au desfășurat activităţi educativ-recreative în cadrul programului Şcoala de duminică.

  Întâlnirea a debutat cu o cateheză cu tema Sfinţii Împărați Constantin și mama sa, Elena. Copiii au luat cunoștință de importanța pe care o reprezintă Sfinții Constantin și Elena în Biserica Ortodoxă și au reținut cu interes și dragoste aceste învățături.

  21 Mai 2016
 • Parohia Dăești I

  Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, a fost celebrată Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii.

  4 Aprilie 2016
 • Ziua Internaţională a Poeziei

  Poezia, cale către suflet

  Duminică, 20 martie 2016, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, preotul Mitu Vasile-Daniel de la Parohia Dăeşti 1, preoţii Bănicioiu Gheorghe şi Dângă Florian de la Parohia Fedeleşoiu şi preotul Oprescu Virgil de la Parohia Runcu, din Protoieria Călimăneşti, au organizat activităţi menite să evidenţieze importanţa şi rolul poeziei în cultura şi spiritualitatea societăţii româneşti.

  20 Martie 2016
 • Slujire arhierească în Parohia Fedeleşoiu

  În Duminica a XXI-a după Rusalii, Înaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a slujit Sfânta Liturghie în Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Parohia Fedeleşoiu.

  12 Octombrie 2015