Parohia Dăești I

 • Parohia Dăești I

  Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, a fost celebrată Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii.

  4 Aprilie 2016
 • Parohia Pietrari-Schit

  Cateheze în Eparhia Râmnicului, în a doua săptămâna a Postului Mare

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, în a doua Săptămână a Postului Mare au fost susţinute cateheze în Eparhia Râmnicului.

  La Parohia Bărbătești, în parteneriat cu Școala Gimnazială Bărbătești, prin implicarea doamnei profesoare de Religie, Ileana Sima, în ziua marii sărbători a Bunei Vestiri a fost suţinută o cateheză elevilor clasei a VII-a.

  29 Martie 2016
 • Parohia Dăești I

  Ziua Internaţională a Teatrului

  Duminică, 27 martie 2016, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, la Parohia Dăești I din Comuna Dăești, părintele Mitu Vasile Daniel a organizat activități cu tineretul, în cadrul proiectului Școala și Biserica din sufletul meu, celebrând Ziua Internaţională a Teatrului.A fost pusă în scenă, la dorința copiilor participanți, schița D-l Goe a lui I.L. Caragiale.

  28 Martie 2016
 • Parohia Dăești I

  1 Martie - Ziua Mărțisorului

  Cu binecuvântarea ÎPS Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, în perioada Triodului, în bisericile din Eparhia Râmnicului se susţin săptămânal cateheze cu teme diferite.

  Părintele Paroh Mitu Vasile-Daniel a susținut enoriașilor Parohiei Dăești I cateheza Despre pocăință, cu prilejul Sfintei Evanghelii a Pildei Fiului Risipitor.

  2 Martie 2016