Liga Femeilor

 • Liga Femeilor Creștin-Ordodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului a împărțit daruri în perioada premergătoare Nașterii Domnului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele asociaţiei, Liga Femeilor Creștin-Ordodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, au desfăşurat activităţi de caritate pe toată perioada lunii decembrie, oferind sprijin, daruri și un gând bun, persoanelor vulnerabile aflate sub supraveghere în cadrul asociației.

  21 Decembrie 2022
 • Ședința festivă a Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului la împlinirea a 30 de ani de activitate

  Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vineri, 9 septembrie, în Sala „Gherasim Arhiepiscopul” din cadrul Așezământului „Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul” a avut loc Ședința festivă a Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului la împlinirea a 30 de ani de activitate.

  9 Septembrie 2022
 • Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul  Râmnicului, vineri, 1 iulie, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe au desfășurat noi activități sociale la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni din cadrul  D.G.A.S.P.C. – Vâlcea. 

  4 Iulie 2022
 • „De sărbători nu sunteţi singuri!”, proiect social derulat de Liga Femeilor Creştin Ortodoxe

  Membrele Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe, filiala Vâlcea, s-au întrunit joi, 28 noiembrie, în ședința lunară, în sala de conferințe a Bibliotecii Judeţene Antim Ivireanul din municipiul Râmnicu-Vâlcea. În cadrul întrunirii a fost prezentat bilanțul activităților și au fost propuse activități social-filantropice.

  2 Decembrie 2019
 • Liga Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului premiază excelența

  Membrele Ligii Femeilor Creștine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului au desfășurat marți, 19 noiembrie, o nouă acțiune. De această dată, beneficiar a fost un elev de la Colegiul Național Gib Mihăescu din Drăgășani, care a avut un rezultat deosebit la Olimpiada Internațională „Științele Pământului”, care a fost organizată în Coreea de Sud.  

  23 Noiembrie 2019
 • Sprijin pentru bătrâni și familii cu venituri mici oferit de Liga Femeilor Creștine Ortodoxe

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Crestine Ortodoxe au oferit în ziua praznicului Nașterii Maicii Domnului 60 de pachete cu mâncare persoanelor cu venituri mici aflate în evidența asociației.

  11 Septembrie 2019
 • Sprijin din partea Asociației Femeilor Creștine Ortodoxe pentru familii sărace

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marți, 18 decembrie, în Sala „Iosif Episcopul” a Casei „Sfântul Ierarh Calinic” s-a desfășurat proiectul anual de Crăciun al Ligii Femeilor Crestine Ortodoxe.

  18 Decembrie 2018
 • Acţiuni sociale desfăşurate de Liga Femeilor Creştine Ortodoxe Vâlcea

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, marţi, 4 decembrie 2018, la Centrul de Plasament „Andree”a din Râmnicu Vâlcea, membrele Ligii Femeilor Creştine Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului în parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea şi Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul”, au oferit daruri copiilor din centru.

  4 Decembrie 2018
 • Activități sociale desfășurate de Liga Femeilor Creștin Ortodoxe

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Crestine Ortodoxe au oferit în ziua praznicului Nașterii Maicii Domnului 50 de porții cu mâncare persoanelor cu posibilități materiale reduse aflate în evidența asociației.

   

  11 Septembrie 2018