Eşti aici

Parohia Sfântul Ilie
Parohia Sfântul Ilie
Parohia Sfântul Ilie
Parohia Sfântul Ilie
Parohia Sfântul Ilie

Progresăm în credință, făcând fapte bune cu stăruință

Parohia Sfântul Ilie din Municipiul Drăgășani a continuat activitățiile proiectului Progresăm în credință, făcând fapte bune cu stăruință.

Miercuri, 10 februarie 2016, Parohia Sfântul Ilie din Municipiul Drăgășani, în parteneriat cu Parohia Șerbănești Ștefănești, Liceul Gib Mihăescu, Liceul I.C.Brătianu și Primăria Drăgășani, a continuat activitățiile proiectului Progresăm în credință, făcând fapte bune cu stăruință, în cadrul concursului național de miniproiecte Școala și Biserica din sufletul meu.

Alături de elevii înscriși în proiectul Hristos împărtășit copiilor, sub îndrumarea Pr. Paroh Popa Valentin, au mai participat membrii Comitetului Parohial, Pr. Lăzărescu Ioan, Prof. Marinescu Lucian şi Prof . Duță Sorin.

La această întrunire s-au ales temele din secțiunile propuse. A fost o reuniune de tip brainstorming, în care participanții și-au adus contribuția la alegerea celor mai bune metode de implementare a proiectului.

Activitățile vor continua în săptămânile următoare. Se va avea în vedere strângerea de fonduri din vânzarea numărului special al revistei școlare, cu prezentarea temelor la sala cinematografului, unde vor fi invitațe persoane interesate de investirea în educația tinerilor. Vom vizita câteva familii nevoiașe pe care le vom încuraja și ajuta material. La încheierea proiectului, grupul Sinergia va participa alături de alți credincioși la pelerinajul de la Mănăstirea Maglavit.

Dorim ca prin  acest proiect să îmbunătățim implicarea parohiei în activitățile social – filantropice si de instruire a tinerilor în anul omagial al educaţiei religioase a tineretului crestin ortodox. 

Alte articole despre: