Eşti aici

Daruri pentru beneficiarii Centrului de recuperare neuropsihiatrică nr. 2 Băbeni

18 Aprilie 2019 / Învățământ

Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu reprezentanții Consiliului elevilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” și ai parohilor Sfântul Ioan Botezătorul, Sfântul Andrei și Goranu au organizat în data de 16 aprilie o nouă activitate social-filantropică, prin vizitarea beneficiarilor Centrului de recuperare neuropsihiatrică nr. 2 Băbeni.

„Am organizat această activitate din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, cu nădejdea că prin prezența noastră putem readuce zâmbetul și bucuria pe chipurile beneficiarilor. Întrucât mulți dintre ei nu mai au rude care să-i viziteze,  își așază nădejdea în ajutorul de tot felul ce ni-l poate da Maica Domnului și, de aceea, împreună ne-am rugat cântându-i: „Bucură-te purtătoare a toată dumnezeirea“, a precizat părintele protoiereu Nicolae Proteasa.

Vizitele părintelui împreună cu membrii grupului catehetic pe care îl coordonează au devenit o tradiție. Astfel, atât în perioada sărbătorilor cât și pe parcursul anului, beneficiarii primesc daruri și asistență religioasă.

Alte articole despre: