tineri

 • Seară duhovnicească în Arhiepiscopia Râmnicului

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, marți, 4 aprilie 2023, la sala „Iosif Arhiepiscopul”, din cadrul Așezământului Pastoral-Cultural „Sfântul Ierarh Calinic” al Arhiepiscopiei Râmnicului, a avut loc conferința „Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta”.

  5 Aprilie 2023
 • Olimpicii vâlceni au plecat în Tabăra de la Mănăstirea Tismana

  Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, un număr de treisprezece elevi olimpici la toate ariile curiculare de învățământ, din Județului Vâlcea au plecat astăzi timp de patru zile în Tabăra „Science, Inteligence & Research” tabără organizată, şi în această a II-a editie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei, la Mănăstirea Tismana.

  2 Iulie 2016
 • Pelerinaj pentru tineri în Protoieria Râmnicu Vâlcea

  În cadrul manifestărilor dedicate Anului omagial al tineretului ortodox și al educației religioase și Anului comemorativ al Sfântului Antim Ivireanul și al tipografilor bisericești, Protoieria Râmnicu-Vâlcea a organizat, sâmbătă, 4 iunie, un pelerinaj la mănăstirile Govora, Bistrița, Hurezi, Surpatele și Dintr-un Lemn.

  6 Iunie 2016
 • Preselecție pentru Corul de copii și tineri „Carmen Angelorum” al Arhiepiscopiei Râmnicului

  Dragi copii și tineri ai orașului Râmnicu Vâlcea,

  La inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în luna septembrie se va constitui Corul de copii și tineret „Carmen Angelorum” al Arhiepiscopiei Râmnicului.

  Băieți și fete cu aptitudini muzicale, cu vârste cuprinse între 10 și 20 de ani, sunt invitați la Catedrala Arhiepiscopală, Strada Episcopiei, nr. 1, pentru o audiție preliminară, în zilele de marți, 22 și 29 septembrie, 6, 13 și 20 octombrie, orele 18:00.

  Vă așteptăm cu drag!

  23 Septembrie 2015