Eşti aici

Sprijin financiar în valoare de 24.900 lei acordat de Arhiepiscopia Râmnicului pentru efectuarea unui tratament de specialitate și achiziționarea unei proteze

19 Ianuarie / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Sectorul social al Arhiepiscopiei Râmnicului, a acordat domnului B.V. în vârstă de 57 de ani, un sprijin financiar, în cuantum de 24.900 lei, necesar pentru efectuarea unui tratament de  specialitate și achiziționarea unei proteze, fiind diagnosticat cu Gangrenă umedă picior stâng bont de amputație gambă stângă, AMI STD IV LERICHE FONTAINE, SEPSIS, Htae std II, regurgitrare mitrală, regurgitrare tricuspidiană, Boala Parkinson, Diabet zaharat tip II insulinonecesitant, polineuropatie periferică, boala renală cronică, obezitate grd. II,Tiroidă, conform documentelor medicale atașate la dosar.

Arhiepiscopia Râmnicului, prin preoți și oameni cu suflet mare, continuă să fie alături de cei în nevoi. Avem o mulțumire sufletească pentru faptul că reușim să aducem puțină mângâiere în sânul celor greu încercați. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru frumoasa lucrare, aceea de a ne face părtași la bucuria dăruirii, întrucât atunci când faci bine, primești în suflet bucurii care nu pot fi descrise în cuvinte”– a precizat Viorica Adriana Iancu, Consilier social.

Alte articole despre: