Eşti aici

Ședință de lucru a Asociației Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului

4 Aprilie 2022 / Social

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe s-au reunit în ședință de lucru, joi, 31 martie, la Biblioteca Județeană "Antim Ivireanul" din Municipiul Râmnicu-Vâlcea.

Alături de membrele Ligii a fost prezent și PC Părinte Victor Barbu, invitat de onoare al întrunirii, care a ținut un frumos cuvânt duhovnicesc.

Întrucât, prin activitățile noastre noi căutăm să ne concretizăm în fapte iubirea noastră față de Dumnezeu, ajutând pe semenul aflat în suferință sau lipsuri, am dorit ca această întâlnire să fie așezată sub binecuvântarea rugăciunii, prin prezența părintelui Victor Barbu, îndrumator spiritual al asociației de mai bine de 20 ani, învitat special la această întâlnire care a pus un cuvânt de folos duhovnicesc în inimile doamnelor prezente.

În cadrul ședinței a fost prezentat raportul de activitate pentru primele trei luni ale anului și au fost analizate cazurile mai deosebite, care solicită sprijin din partea asociației, precum și modul în care se poate interveni în sprijinerea acestora. De asemenea, au fost prezentate și proiectele lunii aprilie și pregătirea acțiunii derulate în preajma, Sfintelor Sărbători ale Învierii Domnului nostru Iisus Hristos, prin oferirea de pachete cu alimente persoanelor nevoiașe, aflate în evidența Ligii”, a precizat doamna Delia Zamfirescu, președinta asociației Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului.

Alte articole despre: