Eşti aici

Proiectul social-filantropic ,,Pe urmele Sfinților” la Parohia Bercioiu

27 Iunie 2017 / Social

Cu binecuvantarea Înaltpresfințitului Varsanufie, Arhiepiscopul Ramnicului, la Parohia Bercioiu din Protopopiatul Călimănești, s-a desfășurat Proiectul social-filantropic ,,Pe urmele Sfinților”.

După slujba Acatistului Sfinților Apostoli Petru și Pavel și săvarșirea Sfintei Liturghii, părintele paroh Frunzescu Dragoș a ținut un cuvant de învățătură despre importanța spovedaniei și a împărtășaniei  în viața creștinului, subliniind faptul că fără post, fără spovedanie și fără Sfanta Împărtășanie, nu poate exista viață duhovnicească și nu ne putem apropia de Dumnezeu.

La sfarșitul slujbei, părintele paroh le-a împărțit credincioșilor prezenți un număr de zece meniuri de post, compuse din două feluri de mancare și 40 de paini, asigurandu-se în acest fel pe langă hrana duhovnicească pentru suflet și hrana materială, cea de toate zilele.

În cadrul celei de-a doua întâlniri, doamna doctor Iana Gabriela însoțită de doamna asistentă Dudău Ana Maria de la Dispensarul Medical al comunei, a inițiat o nouă campanie de informare privind comportamentul pacienților pe perioada verii și a oferit sprijin de specialitate enoriașilor prezenți.

Alte articole despre: