Eşti aici

Seară duhovnicească la Parohia Ștefănești

27 Iunie 2018 / Învățământ

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Protoieria Drăgășani în această perioadă se desfășoară mai multe activități duhovnicești.

La inițiativa preoților Cucă Laurențiu și Lazăr Liviu, parohia Ștefănești a organizat în data de 27 iunie, o întâlnire duhovnicească la care au participat numeroși credincioși.  În cadrul serii duhovnicești, un sobor de 13 preoți, avându-l în mijloc pe părintele protoiereu Ion Dumitrașcu a săvârșit slujba Tainei Sfântului Maslu spre întărirea sufletească și trupească a credincioșilor participanți.

La final, a fost rostită omilia „Harul lui Dumnezeu și slăbiciunile noastre”, o exegeză a  textului Sfântului Apostol Pavel: Îti este de ajuns harul Meu, căci puterea Mea se desăvârșește în slăbiciune. Deci, foarte bucuros, mă voi lăuda mai ales, întru slăbiciunile mele, ca să locuiască în mine puterea lui Hristos. De aceea, mă bucur în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorări pentru Hristos, căci, când sunt slab, atunci sunt tare” ( II Corinteni 12, 9-10).

Alte articole despre: