Eşti aici

Implicare socială de „Ziua Internațională a Tineretului"

13 August 2021 / Social

Joi, 12 august, cu prilejul „Zilei  Internaționale a Tineretului",  Sectorul social al Arhiepiscopiei Râmnicului în colaborare cu Paraclisul Arhiepiscopal Buna-Vestire din Municipiul Râmnicu-Vâlcea și Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Valentin, a continuat traseul faptelor bune, prin vizitarea mai multor familii aflate în dificultate, din județul Vâlcea.

Astfel, au fost distribuite pachete cu alimente neperisabile, precum și obiecte vestimentare, încălțăminte, veselă și mobilier, mai multor familii care, în acest moment, trec printr-o perioadă mai dificilă și au nevoie de sprijin. De remarcat, este și buna colaborare dintre biserică și tineri, care vin și practică activități în folosul comunității spre Slava lui Dumnezeu.

Tinerețea e timpul de a învăța înțelepciunea, bătrânețea e timpul de a o aplica ( Jean – Jacques Rosseau)

"Prin derularea acestor acțiuni de binefacere, ne-am propus să aducem un strop de bucurie beneficiarilor noștri,care sunt  persoane care în ciuda greutăților prin care trec, ne-au primit cu zâmbetul pe buze. Doresc să mulţumesc pe această cale, tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestor frumoase activităţi. Astfel, prin fapte bune și implicare se dobândește înțelepciune și dragoste față de semeni. Lumina din ochii lor ne-a încredințat că ne aflăm pe drumul cel bun”, a precizat Viorica-Adriana Iancu, Consilier social al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Alte articole despre: