Eşti aici

Daruri oferite de Parohia Călimănești II pentru copiii și adulții din două centre sociale

19 Decembrie 2019 / Social

            Parohia Călimănești II a organizat miercuri, 18 decembrie, o acțiune social-filantropică pentru copiii și adulții instituționalizați în centre sociale din Băbeni.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Parohia Călimănești II, prin grija preoților slujitori Petre Iulian Lixandra, paroh, și Efrem Ovidiu Stanciu, co-slujitor, a oferit ajutoare centrelor sociale din Băbeni, cu prilejul apropierii praznicului Nașterii Domnului.  

Darurile au fost împărțite beneficiarilor din trei centre sociale. Astfel, copiii de la Căsuța de tip familial Nicoleta au primit fructe, dulciuri, hăinuțe și jucării, beneficiarii de la Centrul de recuperare și reabilitare neuro-psihiatrică nr. 1 Băbeni au primit o mașină de spălat, alimente și articole de îmbrăcăminte, iar copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Băbeni au primit fructe și îmbrăcăminte.

Alături de preotul paroh, au fost prezenți și membri ai Consiliului parohial în frunte cu domnul epitrop Nicolae Urluescu și reprezentantul Comitetului Parohial domnul Gheorghe Bogdan Sima.

Ajutoarele sociale au fost colectate de la începutul lunii decembrie, la biserica parohială, în urma parteneriatului încheiat cu Grădinița cu program prelungit din Călimănești, prin care cadre didactice și părinți ai copiilor au donat bunuri pentru copiii instituționalizați în centrele de îngrijire din Băbeni.

Alte articole despre: