Eşti aici

Daruri din suflet în Parohia Fumureni

21 Decembrie 2016 / Social

În cadrul sărbătorilor prilejuite de marele praznic al Nașterii Domnului, Asociaţia Codrii Mamului - Fumureni, membră a Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române, şi Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgăşani au oferit daruri copiilor din Parohia Fumureni.

Copiilor preşcolari și şcolari din localităţile Carcadieşti, Dumbrava și Fumureni le-au fost oferite daruri specifice sărbătorilor de iarnă și iconiţe cu Arhanghelii Mihail şi Gavriil, ocrotitorii Jandarmeriei Române.

Acţiunea filantropică, desfășurată cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, a avut loc la Şcoala Gimnazială Fumureni. La acţiune au participat cadre ale Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi din Drăgăşani, reprezentate de domnul colonel Zamfir Marian, desemnat comandantul şcolii, și preotul militar Drăguţ Marin. Acţiunea s-a bucurat și de sprijinul membrilor consiliului director al asociaţiei, a domnului inginer Eugen Gherase şi al doamnei notar public Ioana Pîrvu din Drăgăşani.

Alte articole despre: