Eşti aici

Arhiepiscopia Râmnicului a oferit pachete cu alimente mamelor aflate în Centrul familial Troianu, familiilor cu mulți copii și persoanelor vârstnice

13 Aprilie 2020 / Social

Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Sectorul social a oferit în prima zi a Săptămânii Patimilor pachete cu alimente mamelor aflate în Centrul familial Troianu, familiilor cu mulți copii și persoanelor vârstnice.

Acțivitatea socială continuă: sunt sprijinite persoanele vulnerabile, familiile cu mulți copii, vârstnicii și persoanele aflate în izolare la domiciliu, în perioada pandemiei.

„Izolarea socială necesară în stoparea răspândirii epidemiei de coronavirus nu trebuie să determine și izolarea de aproapele aflat în suferință. La îndemnul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, încercăm să devenim mâinile lucrătoare ale lui Dumnezeu, într-o perioadă pe care o putem transforma în prilej de a spori comuniunea, iubirea noastră față de Mântuitorul Hristos și față de semeni”, a precizat doamna Viorica Adriana Iancu, consilier social în cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului.
 

Alte articole despre: