Eşti aici

Parohia Toți Sfinții oferă persoanelor vârstnice, familiilor cu venituri reduse și persoanelor izolate la domiciliu pachete cu alimente

13 Aprilie 2020 / Social

În Săptămâna Patimilor și în Săptămâna Luminată, Parohia Toți Sfinții din municipiul Râmnicu-Vâlcea oferă pachete cu alimente persoanelor vârstnice, familiilor cu venituri reduse și persoanelor izolate la domiciliu. Valoarea totală a acestor ajutoare este de 6.423 lei.

Pachetele au fost alcătuite de voluntari din parohie, iar părintele paroh Constantin Cârstea le-a împărțit beneficiarilor.

Pe toată perioada pandemiei, Parohia Toți Sfinții continuă, cu sprijinul enoriașilor și al binefăcătorilor, activitățile social-filantropice, oferind pachete cu hrană atât familiilor din municipiul Râmnicu-Vâlcea, cât și celor din localitățile limitrofe.

„Lucrarea Bisericii în societate descoperă responsabilitatea și dragostea față de aproapele: „Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii faţă de alţii” (Ioan IV, 13). Acordăm în această perioadă o atenție aparte persoanelor afectate de actuala criză. Biserica a fost permanent un sprijin real pentru cei aflați în suferință, oferind alinare sufletească și sprijin concret în rezolvarea unor probleme de natură socială. Vorbim, așadar, de o amplă lucrare desfășurată de preoții slujitori ai parohiei și de enoriași, încredințându-i pe cei care sprijină această activitate socială de continua pomenire în rugăciunile Bisericii și de mulțumirea și recunoștința noastră și a tuturor celor pentru care ajutorul primit este determinant în depășirea situației de criză”, a subliniat părintele Constantin Cârstea.

Alte articole despre: