Eşti aici

Activități sociale la Centrul de îngrijire „Inimă pentru inimă”

13 Septembrie 2019 / Social

Sprijinind activitățile sociale desfășurate de Parohia Trăistari în parteneriat cu Fundația „Inimă pentru inimă”, Sectorul Social al Arhiepiscopiei Râmnicului împreună cu Protoieria Râmnicu-Vâlcea au oferit centrului de îngrijire a copiilor din orașul Ocnele Mari, joi, 12 septembrie, legume și alimente pentru conserve. Activitatea a fost susținută și de către elevi ai Seminarului Teologic Sfântul Nicolae și membrii Grupului de cateheză, enoriași ai Parohiei Sfântul Ioan Botezătorul, și preoți de la parohiile Trăistari și Goranu.

Elevii, împreună cu preoții și voluntarii prezenți, au împărți fructe, dulciuri și jucării copiilor din centru, inițiind totodată și activități cu caracter ludic și educativ.

„Revenim de fiecare dată cu gândul de a-i spriji pe copiii care se bucură de îngrijire și ocrotire în aceste centre. Împreună cu elevii Seminarului Teologic am inițiat jocuri de cunoaștere, prin care se cultivă încrederea și prietenia, respectul față de cei din jur, responsabilitatea pentru faptele săvârșite”, a precizat părintele protoiereu Nicolae Proteasa.

Alte articole despre: